VRAČILO/MENJAVA BLAGA

Po 43. členu Zakona o varstvu potrošnikov  (ZVPot) (Uradni list RS, št. 98/04) ima potrošnik pri pogodbah, sklenjenih na daljavo ali zunaj poslovnih prostorov pravico, da v 14 dneh od prejetja blaga na svoj naslov, obvesti podjetje (na mail: info@barby.shop), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Pri tem potrošnika bremenijo le neposredni stroški vračila blaga. V kolikor gre za napako podjetja pri pakiranju ali poškodovan izdelek, poštnino vračanja blaga krije podjetje.

Potrošnik mora v vsakem primeru v paket priložiti izpolnjen Obrazec za vračilo ali menjavo blaga. Po prejemu blaga podjetje potrošniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila. Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prevzema vrnjenega blaga.

Podjetje B SELECT d.o.o. omogoča menjavo blaga za enak izdelek v drugi konfekcijski številki ali barvi, v kolikor je želeni izdelek na zalogi tistega dne, ko podjetje fizično prejme vrnjeno blago. Menjava izdelkov je možna za enak izdelek, menjamo lahko le številko in/ali barvo. V kolikor izdelka nimamo na zalogi za menjavo, vam povrnemo denar. Blago mora biti vrnjeno – neoprano, nepoškodovano, z etiketami ter v originalni embalaži.

Blago mora biti vrnjeno – neoprano, nepoškodovano, z etiketami ter v originalni embalaži.

Naslov za vračilo blaga:
B SELECT d.o.o.
Ulica Carla Benza 16
1000 LJUBLJANA

 

Obrazec za vračilo blaga